HAON Sziréna

2010.12.20. 09:51

Íme a múlt hét legnézettebb videói a HAON-on!

<p>Hajdú-Bihar megye - Milyen volt Debrecen száz évvel ezelőtt? Hogyan készítsünk ínycsiklandozó kenyérlángost? Földbe vájt kunyhóban vészeli át a hideget Nagyerdőn! Teszteltük, korcsolyázhatunk Debrecen utcáin? Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre és nézze meg a múlt hét legjobb videóit a Hajdú Online-on!


Régi képeslapok Debrecenről

 
 
Milyen volt Debrecen száz évvel ezelőtt?

 

 

Hogyan készítsünk ínycsiklandozó kenyérlángost?

  

A debreceni karácsonyi forgatagban kellemes illatok csaphatják meg az arra járók orrát, hiszen a kürtöskalács, forralt bor és kenyérlángos trió nem hiányozhat egyetlen vásárból sem. No, de miként készül az igazán ízletes kenyérlángos?

 

Földbe vájt kunyhóban vészeli át a hideget Nagyerdőn!

  Anti bácsi története már-már szokványosnak mondható, hiszen egy válás után a megszűnő TSZ és a munkanélküliség végképp padlóra küldte, aki így hajléktalanná vált.

 

Teszteltük: korcsolyázhatunk Debrecen utcáin?

  

Írhattunk volna felháborodott cikket arról, hogy a felszínes hótakarítás következtében Debrecen egyes utcácskái inkább hasonlítanak jégpályára, mintsem autóforgalomra alkalmas területre, ahogy arról is beszámolhattunk volna, hogy az István utcában két nap alatt két koccanás történt a jegesedés miatt. Mi azonban fogtunk egy korcsolyát és teszteltük a debreceni utcákat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!