HAON Sziréna

2011.08.18. 07:40

Biztonságosabb közlekedés Tégláson

Téglás - Felújítják az Alkotmány és Kossuth utcát, abból a több mint 320 millió forintból, melyet a téglási önkormányzat európai uniós pályázaton nyert meg. Az összegből megújul az útburkolat, buszöblöket, gyalogosátkelőket és több járdaszakaszt alakítanak ki, valamint közlekedésbiztonsági -és forgalomtechnikai elemek helyeznek el.

Téglás - Felújítják az Alkotmány és Kossuth utcát, abból a több mint 320 millió forintból, melyet a téglási önkormányzat európai uniós pályázaton nyert meg. Az összegből megújul az útburkolat, buszöblöket, gyalogosátkelőket és több járdaszakaszt alakítanak ki, valamint közlekedésbiztonsági -és forgalomtechnikai elemek helyeznek el. – Az M3-as autópálya közelsége miatt rendkívül megnőtt a teherautók és kamionok forgalma, emellett a helyi gyalogos, autós és kerékpáros közlekedés is kiemelkedően magas, ezért a beruházásnak fontos szerepe van a forgalom rendezésében. A régi négyes út kettészeli Téglást, de a projektnek köszönhetően gyorsul, ugyanakkor biztonságosabbá válik itt a közlekedés – mondta Czibere Béla Endre polgármester. A munkálatokat várhatóan december 31-ig tartanak. HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!