HAON Sziréna

2011.11.26. 21:09

Kiosztották az idei Príma-díjat Debrecenben

Debrecen - Idén már ötödik alkalommal rendezhette meg a VOSZ megyei szervezete Prima-díjkiosztó gáláját.

Debrecen - Idén már ötödik alkalommal rendezhette meg a VOSZ megyei szervezete Prima-díjkiosztó gáláját.Az egyre nehezedő gazdasági helyzetben pozitívumnak számít - mondta el az esemény előtt megtartott sajtótájékoztatón Kovács Kálmánné elnök. Hozzátette, egyelőre itt fel sem merül, hogy a következő évben meg tudják-e tartani, mert egyre több cég és vállalkozó csatlakozik a Demján Sándor ötlete alapján alapított Területi Príma Díj támogatójának.

Idén az egymillió forinttal járó elismerést dr. Maródi László, a DEOC tanszékvezetője, Tamus István grafikusművész és a Sárrét Citerazenekar vette a szombat esti díjkiosztó gálán.

Három kategóriában

A Kölcsey Központban szombaton megrendezett idei gálán 3 kategóriában osztották ki a díjat. Az egymillió forinttal járó elismerést dr. Maródi László, a DEOC Infektológiai és Gyermekimmunológiai Tanszékének a vezetője, Tamus István grafikusművész, református hittudományi egyetem docense és a Sárrét Citerazenekar vette át a szombat esti ünnepi díjkiosztó gálán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!