HAON Sziréna

2011.12.04. 11:16

Ez történt szombaton Hajdú-Bihar megyében

Nézze meg mi minden történt szombaton Hajdú-Bihar megye településein!

Nézze meg mi minden történt szombaton Hajdú-Bihar megye településein!

Körösszegapáti - Egyre több helyen és többen gondoskodnak arról, hogy a településeken a közelgő ünnepek hangulatát fokozzák különböző kültéri díszítésekkel. Ezzel is ráhangolódnak az ott élők a szeretet és a béke ünnepére.

Pocsaj - Mikulás-napi futást rendeztek Pocsajban a Kikelet óvoda gyerekeinek az óvónénik december 2-án.

Körösszegapáti - Kellemes ünnepváró hangulatot teremtettek Körösszegapátiban a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara Magánénekes Tanszékének hallgatói, akik adventi hangversenyt adtak a település református templomában.

Dicséretes az elszántság és a rugalmasság, amivel a körösszakáli iskola helyzetét igyekszik kezelni az önkormányzat, a nemzetiségi ügyekért felelős államtitkár meg a többi érintett is. Szomorú, ahogy ide jutottak: a vállalt feladat teljesítésével nem tartott lépést az iskolának járó támogatás. Szőke Tímea jegyzete

Debrecen - A Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Karán oklevelet kapnak, 2011. december 3-án.

Debrecen - Csuhéból angyalt, a magokból pedig csirizzel ragasztott képeket készítettek az ÖkoBaba klub résztvevői szombaton a debreceni Kikelet Waldorf Óvodában.

Lényegesen jobb kedvvel vásárolgatunk Debrecen főtéren, ha közben finomabbnál finomabb illatok terjengnek körülöttünk, és meg is kóstolhatjuk ezeket. Az azért nem árt, ha pénzt bőven viszünk magunkkal, ha mindent meg szeretnénk kóstolni.

Kevés az ülőhely a Nagyállomásnak abban a megállójában, ahonnan a 18, 18Y, 47 és 44-es autóbuszokok indulnak.

Országos ünnepséget tartottak Finnország függetlenségének 94 évfordulója alkalmából szombaton a debreceni Belvárosi Közösségi Házban.

Karácsonyi díszeket készítettel és mézeskalácsot díszítettek a gyereke szombaton az adventi családi délelőttön a debreceni Homokkerti Közösségi Házban.

Kálmánchey Márta, A belső ember növekedése című könyvét valamint Győri Katalin és Gellén Sára közös szerzeményét a Bojti: Történek egy nagyszívű kiskutyáról szombaton mutatták be Debrecen-Nagyerdei Református Egyházközségben.

Debrecen - Cselekvésre és óvatosságra intett az IMF képviselője debreceni előadásában.

Festmény és grafikai árverést szervezett a Nagyváradi Empire Galéria és a Debreceni Főnix Program Bt. szombaton a debreceni HBZ galériában.

Borbála-napi Bor Gála a Borászok Borászával elnevezésű, vacsorával egybekötött borkóstolót rendeztek szombaton a debreceni Modemben.

Huszonegyedik alkalommal rendezték meg Nyíradonyban a Regionális Népzenei találkozót december 3-án a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!