HAON Sziréna

2012.01.16. 07:40

Ez történt vasárnap Hajdú-Bihar megyében

Nézze meg mi minden történt a hét utolsó napján Hajdú-Bihar megye településein!

Nézze meg mi minden történt a hét utolsó napján Hajdú-Bihar megye településein!

Az előző évek tapasztalatai alapján a nyugat-európai államok tanítási szüneteiben, szabadságolási időszakaiban jóval több szerb, román, bolgár és török vendégmunkással kell számolni a magyarországi utakon.

Derecske - Derecske is bálozott szombat este: a bihari kisváros ünnepi rendezvényén a Körmagyar tánccsoport palotást járt nyitótáncként, majd Badár Sándor szórakoztatta a vendégeket. A belépők ára 5500 forint volt. A zenéről az Orion együttes gondoskodott.

Debrecen - Nem véletlenül az elhamvadó, majd a hamvaiból feltámadó főnixmadár Debrecen jelképe, hiszen a lakóinak a történelem során többször kellett újjászülniük a várost.

Körösszegapáti (HBN-Vmirjáncki József) - Ünnepi öltözetben érkeztek, főleg bihari rendszámú gépkocsikkal Körösszegapátiba a Polgármesteri hivatal elé azokat, akiket állampolgársági eskütételre invitáltak a településre.

Debrecen - A debreceni Nagyerdő szélén különös jelenségre hívták fel szerkesztőségünk figyelmét. Olvasónk arról tájékoztatott ugyanis minket, hogy a földből feltörő termálvízben fürödnek a hajléktalanok. A helyszínen jártunk!

Medálparádét rendeztek a szarajevói Butmir táborban az EUFOR kontingens kilencedik váltásának annak kapcsán, hogy január 7-én letöltötték fél évig tartó szolgálatukat. Az ünnepségen az elismerésben részesülő 143 katona sorakozott fel.

Debrecen - December végén a Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért Egyesület vezetésének jelezték, hogy a Tócóskertben, a Derék utca 124. szám előtti parkban néhány huszonéves férfi rendszeresen találkozik, s ezeket a „randevúkat” randalírozás kíséri.

A debreceni, régi Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium 1960-ban érettségizett 4/A osztályának egykori diákjai a késő őszi napsütést élvezve rendezték meg nemrégiben soron kívüli érettségi találkozójukat.

A Tóth-lányok közül – hárman is a képernyő jelesei – jelenleg D. Tóth Krisztina jegyzi elsőként a nyilvánosságot. Pár hónappal ezelőtt még híradósként teljesített szolgálatot az „emegynél”, aztán – gyanítom – nem képességei okán fordított hátat a mindennapi robotnak. Boda István jegyzete

Debrecen - Alig akad olyan része a Dóczy Gimnáziumnak, amely ne újult, alakult volna át azután, hogy több mint háromszáz millió forintos fejlesztés valósult meg Debrecen egyik legpatinásabb oktatási intézményében.

Olvasónk barátaival együtt évtizedek óta a szoboszlói fürdő híve és rendszeres látogatója Mint írta, fájlalják, hogy nem kapni a termálfürdőben újságot

Valami fog hiányozni azoknak a debrecenieknek az életéből, akik végigsétáltak a Piac utcán, megálltak a Medgyessy Terem előtt és nézegették azokat a tárgyakat, melyek jó és kiváló művészek kezei alól kerültek ki.

Debrecen - Az elmúlt évekhez képest tavaly jóval kevesebb alkalommal támadtak rá intézkedő rendőrre Hajdú-Biharban – derül ki a számokból.

Nem irigylem a kormányt, főleg nem Orbán Viktort azután, hogy a Jobbik uniós zászlót égetett szombaton, EP-képviselője, Szegedi Csanád pedig szó szerint az anyjába küldte el az EU-t. Ratalics László jegyzete

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!