HAON Sziréna

2012.01.22. 17:13

Középkorú alkotók számadása

Debrecen - A Magyar Kultúra Napján a megyeszékhelyen rendezett programok között az egyik legérdekesebb annak a kiállításnak a megnyitója, melyen a városban élő és alkotó középgenerációhoz tartozó festőművészek mutatkoznak be.

Debrecen - A Magyar Kultúra Napján a megyeszékhelyen rendezett programok között az egyik legérdekesebb annak a kiállításnak a megnyitója, melyen a városban élő és alkotó középgenerációhoz tartozó festőművészek mutatkoznak be. A Debreceni Művelődési Központ Kossuth utcai Belvárosi Galériájában Bagdány Franciska, Csorján Melitta, Komlódi Judit, Kővári Attila, Kujbus János, László János, Potyók Tamás, Tarnóczi József, Tolvaj Panna és Tóth Miklós alkotásiból látható kiállítás Élet-közép címmel.

A dr. Kukla Krisztián, a MODEM igazgatója által megnyitott tárlat alkotói a rendszerváltás idején váltak felnőtté, így művészeti munkásságuk már egy másfajta időszakban teljesedett ki. Életérzéseiket, művészi útkereséseiket, a múlt és jelen kérdéseire adott válaszaikat fogalmazták meg képeiken. A kiállítás február 10-ig látogatható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!