HAON Sziréna

2012.01.08. 10:22

Nyíradonyi elismerések

Nyíradony - Nyíradonyban szombaton megkezdődtek azok a rendezvények, melyekkel a település várossá válásának 20 évfordulóját ünnepli.

Nyíradony - Nyíradonyban szombaton megkezdődtek azok a rendezvények, melyekkel a település várossá válásának 20 évfordulóját ünnepli. Délután a Mandala Dalszínház A miniszter félrelép című előadásával kezdődött a városnapi program, majd este gálaműsor keretében helyi mazsorettek és break csoport szórakoztatták a közönséget. Ekkor vették át elismeréseiket Nyíradony kitüntetettjei is. Este ajándéksorsolás majd koncert és tánc zárta a napot.

Akikre 2011-ben büszkék lehettek a település lakói:

Beke Lilla, a Fazekas Mihály Gimnázium 12. osztályos tanulója a matematika terén elért kiváló eredményeivel példaként állítható a vidékről induló tanulók előtt.

Berkesz Imre 79 éves nyugdíjas emberi helytállása, a nehézségeket legyőző példamutató életútja elismeréseként kapta a díjat.

Dánné Molnár Erzsébet a Mozgáskorlátozottak Hajdú-Bihar Megyei Egyesülete helyi vezetőjeként a nyíradonyi mozgáskorlátozottak érdekében végzett áldozatos munkája elismeréseként.

Ilyés Artúr íjász magyar bajnok, a helyi Kölcsey Ferenc Gimnázium 10. évfolyamos tanulója kiemelkedő tehetségről és teljesítőképességről tett tanúbizonyságot.

Varga József vállalkozó innovatív vállalkozásfejlesztői munkájáért, s a fiatal szakmunkások szakmai felkészítése érdekében kifejtett tevékenységéért.

A csoportos elismerést a Nyíradonyi Pávakör hagyományőrző közösség kapta a Pávakör fennállásának 40 éves jubileuma alkalmából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!