HAON Sziréna

2012.03.03. 16:47

Fergeteges este néptánccal Csökmőn

Csökmő - Néptáncosok csináltak fergeteges hangulatot a csökmői Faluházban március 2-án este a „Faluház mindenkinek!” rendezvénysorozat soron következő programjaként.

Csökmő - Néptáncosok csináltak fergeteges hangulatot a csökmői Faluházban március 2-án este a „Faluház mindenkinek!” rendezvénysorozat soron következő programjaként.A táncosok Király Sándor néptáncos hívására különböző településekről érkeztek: Békéscsabáról, Gyuláról, Komádiból, Méhkerékről, és Csökmőről. Király Sándor Csökmőn néptánc szakkört vezet gyerekeknek. Barátai – Molnár Gyula, Molnárné Bokor Andrea, Tatár Árpád, Simon Katalin, Bagdi Sára, Móricz Bence, Kozma Nándor - mind egy-egy nagy táncegyüttes tagjai, úgymint a békéscsabai Tabán Néptáncegyüttesé, a komádi Körös-Körül Táncegyüttesé, és a Magyarországi Románok Kamaratáncegyüttesé, illetve a békéscsabai Színitanház és a Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatói.

Így aztán nem esett nehezükre elkápráztatni a közönséget számtalan tájegység táncát bemutatva, dalokkal, ritmusos koreográfiákkal színesítve a műsort. Végül a közönség soraiból színpadra hívták a vállalkozó kedvűeket, és egy kis táncházzal zárták az tapstól, nevetéstől, jókedvtől hangos estet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!