HAON Sziréna

2012.05.27. 15:23

Diákolimpiát rendeztek Fonyódligeten

Hatodik helyen végzett a debreceni Petőfi Sándor Általános Iskola II. korcsoportos labdarúgócsapata a Fonyódligeten megrendezett országos diákolimpia döntőjében. A kétnapos fináléban az ország legjobb húsz együttese mérte össze tudását. A petőfisek egy különdíjat is elhoztak: a torna legjobb kapusa Acsádi Bence lett.

Hatodik helyen végzett a debreceni Petőfi Sándor Általános Iskola II. korcsoportos labdarúgócsapata a Fonyódligeten megrendezett országos diákolimpia döntőjében. A kétnapos fináléban az ország legjobb húsz együttese mérte össze tudását. A petőfisek egy különdíjat is elhoztak: a torna legjobb kapusa Acsádi Bence lett.A csapat tagjai (balról jobbra):

Tanyi Benedek, Szabó Béla, Kovács Róbert, Sándor Huba, Takács Marcell, Lakatos Benjámin, Kóródi Levente, Hajdú Géza. Elöl: Terdik Attila, Acsádi Bence. Hátul: Nagy Béla testnevelő (balra), Lakatos Csaba edző. A képről hiányzik: Lakatos Lóránt játékos és Lente Lajos edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!