HAON Sziréna

2012.05.06. 17:32

„Ahány csillag, annyi szálljon Rád!”

<span style="font-size: medium;">Váncsod - Az idei anyák napja előtti délutánon a váncsodi gyerekek köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat, keresztmamákat.

Váncsod - Az idei anyák napja előtti délutánon a váncsodi gyerekek köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat, keresztmamákat.A gyönyörűen feldíszített kultúrházban megtartott bensőséges ünnepséget Zsiga Angéla kulturális menedzser állította össze, óvodás és általános iskolás gyermekek bevonásával. Az egyen szoknyába öltözött gyerekek népszerű dallamokra vonultak fel a színpadra, miután elhangzott Szalay Csaba polgármester édesanyákat köszöntő beszéde.

A kicsik és nagyok szavalata után gitárkíséret mellett közösen elénekelték a „Mit tehetnék Érted?” című dalt, ami könnyeket csalt az ünneplők szemébe. Végezetül a gyerekek átnyújtották szeretteiknek a kultúrházban készített virágszálakat.

 

Kép és szöveg: Nyírő Gizella

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!