HAON Sziréna

2012.07.04. 18:06

Ötvenéves osztálytalálkozó Sápon

Sáp - Vasárnap az 1962-ben végzett egykori kisiskolások hazatértek a szülőfaluba, hogy újra találkozzanak egymással, a falubeliekkel. az egykor életre szóló emlékeket adó szép kis faluval.

Sáp - Vasárnap az 1962-ben végzett egykori kisiskolások hazatértek a szülőfaluba, hogy újra találkozzanak egymással, a falubeliekkel. az egykor életre szóló emlékeket adó szép kis faluval.Sáp ősi református templomában hálaadó Isten tiszteleten Fehér Sándor református lelkipásztor mondott köszönetet eddigi életükért, családjaikért, az eltelt ötven esztendő minden jó és szép történéséért. A fél évszázados jubileumon a gyülekezet közösségében kilencen emlékeztek egykori tanáraikra és a már égi osztályba távozott hét osztálytársra. Azokra a kedves családtagokra, édesapákra, édesanyákra, testvérekre, barátokra, akik az eltelt ötven esztendő alatt elmentek a minden élők örökös útján.

A jubiláló osztályt köszöntötte Sáp polgármestere Karacs Imre is, aki a Községházán Tóth Jánosné jegyzővel bemutatta a kis bihari település jelenét, eredményeit és gondjait, felvázolva a jövő fejlesztési elképzeléseit is. A találkozó a Hídi csárdában ünnepi ebéddel, és koraestig tartó baráti beszélgetéssel zárult.

HBN-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!