HAON Sziréna

2012.08.19. 10:22

Karneválra felkészülni, már csak egy nap!

Debrecen - Az előrejelzések szerint nem lesz szükség esernyőre a virágkarneválon; a reggel nyolckor induló díszes menetet ezúttal új útvonalon (Petőfi tér, Piac utca, Kossuth tér(Hatvan utca, Bethlen utca, Honvéd utca, Péterfia utca, Bem tér, Simonyi út, Nagyerdei körút) tekinthetik meg.

Debrecen - Az előrejelzések szerint nem lesz szükség esernyőre a virágkarneválon; a reggel nyolckor induló díszes menetet ezúttal új útvonalon (Petőfi tér, Piac utca, Kossuth tér(Hatvan utca, Bethlen utca, Honvéd utca, Péterfia utca, Bem tér, Simonyi út, Nagyerdei körút) tekinthetik meg. Az ünnepi hosszú hétvége miatt indulás előtt érdemes tájékozódni a menetrendi változásokról. A vonatok augusztus 19-én ünnepnapi, 20-án vasárnapi, míg a Hajdú Volán buszai vasárnap a munkaszüneti napnak, hétfőn a hét első munkanapját megelőző napnak megfelelően járnak.

Debrecenben a virágkarnevál és a kapcsolódó rendezvények miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben mindhárom napon, különböző útszakaszokra és időtartamra vonatkozóan. A tilosban álló járműveket elszállítják! Augusztus 20-án reggel 6 órától éjfélig a város teljes részén feloldják a „Várakozni tilos!” jelzőtáblák tilalmát; továbbra sem szabad azonban arra nem kijelölt helyen, például zöldterületen megállni!

A parkolásért az egyes zónák normál hétvégi rendje szerint kell fizetni szombaton és vasárnap, hétfőn pedig az ünnepnapra vonatkozó szabályok (és a fenti korlátozások) figyelembe vételével díjtalan a várakozás, kivéve a gyógyfürdő előtti területet.

Augusztus 20-án zárva lesznek az üzletek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!