HAON Sziréna

2012.11.13. 08:18

Schönstein Sándor az utolsó szó jogán

Debrecen - Kedden a perbeszédek következnek a „Balla Irma-per” megismételt elsőfokú eljárásában a Debreceni Törvényszéken, azaz az ügyész és az ügyvéd elmondja vád-, illetve védőbeszédét, majd maga a vádlott, ifj. Schönstein Sándor is szólhat az utolsó szó jogán. Az elhangzottakról beszámolunk.

Debrecen - Kedden a perbeszédek következnek a „Balla Irma-per” megismételt elsőfokú eljárásában a Debreceni Törvényszéken, azaz az ügyész és az ügyvéd elmondja vád-, illetve védőbeszédét, majd maga a vádlott, ifj. Schönstein Sándor is szólhat az utolsó szó jogán. Az elhangzottakról beszámolunk.A fideszes önkormányzati képviselőt 2007-ben húsvétján gyilkolták meg debreceni lakásában. Az első fokon eljáró megyei bíróság a vádlottat 2010 májusában 12 év fegyházzal sújtotta, de az ítéletet a Debreceni Ítélőtábla 2011 márciusában másodfokon hatályon kívül helyezte. Az új elsőfokú bírósági eljárás tavaly szeptemberben indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!