Drámai hírek

2022.07.15. 20:50

Így van most a horrorisztikus sámánszeánszon megsérült VV Anett

A csinos valóságshow-szereplő még jó ideig kórházi kezelésre szorul majd.

Napok óta kórházban kezelik a siklósi sámánszeánsz legfőbb elszenvedőjét. VV Anettet törött csontokkal találták meg az összejöveteltől kilométerekre - írja a Ripost.

"Anettet jelenleg egy pécsi kórházban kezelik. Orvosi utasításra mozdulatlanul kell feküdnie. Heteken keresztül tart majd a rehabilitációja, és lelkileg teljes mértékben a padlóra került. Nem beszél  szinte senkivel. Az elkövetkezendő időben még biztosan bent kell maradnia a kórházban" – mondta a neve elhallgatását kérő informátor.

Mint arról korábban a Ripost beszámolt, meztelenül, öntudatlan állapotban bukkantak rá a ValóVilág egykori szereplőjére. A valóságshow-ból ismert nőre egy idős férfi bukkant rá, aki kora reggel kapálni indult a szőlőjébe. Azonnal értesítette a helyi szerveket, akik kiérkezve látták, hogy Anett öntudatlan állapotban fekszik, és súlyos sérüléseket szenvedett. 

Miután kórházba szállították, kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája, megsérültek a csigolyái, és a bordája is eltört. A sérülések pontos okát egyelőre homály fedi, de egyes hírek szerint kígyókról hallucinált, és azoktól menekült.

Az eddigi információk szerint többedmagával szeánszon vett részt, amelyen tudatmódosító hatású teakeveréket ivott.

Borítókép: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában