Bulvár-celeb

2024.02.08. 09:01

„Remélem, nem lesz belőle Jimmy-kultusz” – aggódnak a rajongók Berki Krisztián gyermekeiért

Zámbó Jimmy gyerekeinek sorsára juthatnak a két éve elhunyt Berki lányai?

Berki Krisztián

Forrás: TV2

Május 6-án lesz két éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. Halálának okát a mai napig titok övezi. Özvegye, Mazsi majd csak a lányainak fogja elárulni az igazságot, éppen ezért sokan attól féltik Berki Krisztián gyerekeit, hogy Zámbó Jimmy fiaihoz hasonlóan kell ezzel a „nehéz örökséggel” élniük.

Mazsi ugyanis úgy döntött, nem kívánja megosztani a nyilvánossággal, mi áll a hivatalos dokumentumban, amit még Krisztián édesanyja sem látott.

Az özvegy kijelentette, hogy közös gyermekük, Emma és a médiaszemélyiség első kapcsolatából született Natasa Zselyke is csak felnőtt korukban tudhatják meg az igazságot, ez pedig igencsak felbosszantotta az internetezőket. 

Sokan úgy vélik, egy közszereplő esetében ezt az információt nem kellene elhallgatni.

Krisztián és Mazsi nagy örömmel várták Emmát
Fotó: Keresztesi Balázs / Forrás: Metropol

Az egyik internetes oldalon minden eddiginél jobban nekiestek Mazsinak a kijelentése miatt, ugyanis felelőtlenségnek tartják döntését, és sokan attól félnek, a későbbiekben a kislányok Zámbó Jimmy fiaihoz hasonlóan majd ezzel szerepelnek többször a médiában. 

Vajon miért titkolózik Mazsi?

Mindkét eset bizonyos részleteit homály fedi, ami azt eredményezi, hogy még a mai napig is különböző történetek – vagy inkább találgatások – kapnak szárnyra a haláluk körülményeinek tekintetében.

 

„Elmondta, tőle soha nem fogja megtudni a világ, mit is tartalmaz a halotti dokumentum. A papírt ráadásul csak Natival és Emmával lesz hajlandó megosztani, ha felnőttek. A döntést pedig, hogy ők akkor nyilvánosságra hozzák-e majd, azt teljesen rájuk bízza. Szabad kezet ad nekik” – idézte Mazsi egyik nyilatkozatát egy olvasó.

„De kedves, hagyott a gyerekeknek valamit, amivel majd évekkel később végighaknizhatják a médiát Zámbó Krisztián stílusban” – fűzte hozzá egy másik hozzászóló.

Azért 18 év múlva már remélem, senkit nem fog érdekelni a dolog és nem lesz belőle Jimmy-kultusz…

„Amúgy ahogy mások is írták, szerintem is egyértelmű a dolog. A tragédia ebben, hogy a két kislányát itt hagyta, ráadásul Nati valószínűleg egy életre traumatizált” – emelte ki a lényeget egy másik internetező.

Berki Mazsi
Fotó: Markovics Gábor

„Biztos marketing része is van a dolognak, de Mazsinak is lehetne ennyi esze, hogy Emma is nézni fogja majd” – írta valaki.

„Nem értem, hogy Berki anyjának mi az, hogy nem árulják el a halál okát? Nem Mazsi, attól ne várjuk. De hogy hivatalos úton ezt nem lehet megtudni, én azt nem hiszem el” – hitetlenkedett egy másik kommentelő. 

Sokak szerint Hódi Pamela, Berki Krisztián volt párja sokkal következetesebb és előrelátóbb a nyilatkozataiban Mazsihoz képest. Hogy mit mondtak róla a kommentelők, kiderül a Bors cikkéből. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában