Bulvár-celeb

2024.04.12. 20:50

Kowalsky meg a Vega azt kéri, mindenki imádkozzon a gitárosukért

Vidák Robi, More kórházban van és egyelőre az orvosok sem tudják, hogy mi okozza az ijesztő tüneteit.

A Kowalsky meg a Vega zenekar.

A Kowalsky meg a Vega zenekar nem csak hazánk egyik legfelkapottabb, de bizonyosan az egyik legtöbbet koncertező együttese. A zenekar következő turnéja most pénteken indul Vecsésen, arra a bulijukra már az összes jegy elkelt. S bár a koncertet mindenképpen megtartják, de a roppant népszerű gitárosuk, Vidák Robi nélkül. A More becenévre hallgató zenész állapota súlyos, de egyelőre nem tudták megmondani az orvosok mi a baj és azt sem, mikor lép legközelebb színpadra - írja a Bors.

Gyógyíthatatlan betegségre gyanakodtak

A Kowalsky meg a Vega együttes sztárja egy hete került kórházba. A zenekar nagyon összetartó, a tagok igyekszenek benne és családjában tartani az erőt és arra kérnek mindenkit, hogy imádkozzanak Robiért. 

A gitárosnál olyan durva tünetek jelentkeztek, ami miatt először mindenki gyógyíthatatlan betegségre gondolt. Robi ugyanis látásproblémával, szédüléssel küzdött, és egy időre sajnos a látását is elvesztette a bal szemére. Több vizsgálaton átesett, végül az orvosok bent tartották a kórházban.

– Az biztos, hogy valami idegi rendellenesség lépett fel nála, hogy pontosan mi, nem tudni – kezdte a Tények Plusz riporterének a Kowalsky meg a Vega frontembere.

De hogy mi pontosan, azt nem tudni, de azt okozta, hogy a szemmozgató izmok felmondták a szolgálatot, egyelőre ennyit tudunk. Az orvosok az első vizsgálatok után súlyos, gyógyíthatatlan betegségre, sclerosis multipplexre gondoltak. Valami idegpályákkal kapcsolatos dolog merült fel, ez egészen bizonyos. Hála az égnek a legdurvább eshetőségeket kizárták. 

Valóban voltak olyan foltok, amelyek erre a betegségre utaltak, de végül ezt is kizárták. Bízunk benne, hogy minél hamarabb visszatérhet a színpadra, kérünk mindenkit imádkozzanak érte! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában