megelőző intézkedés

2020.08.28. 12:51

Két hétre leáll a Gyermekvasút

Az egyik ifivezető koronavírus-tesztje pozitív lett, ezért döntött a MÁV a leállás mellett.

Budapest, 2020. június 13. Forgalomirányító a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásán 2020. június 13-án. Az állomás közel százmillió forintból újult meg. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Péntektől két hétre leáll a Gyermekvasút, miután egy ifivezető koronavírus-tesztje pozitív lett csütörtökön – közölte a MÁV Zrt. az MTI-vel pénteken.

A vasúttársaság vezetése csütörtök este döntött a rendkívüli üzemszünetről. Hozzátették, hogy a vírusos fiatal a kizárólag az ifivezetőknek szervezett táborozáson vett részt, a szerdai avatási ünnepségen nem volt jelen.

A gyermekvasutasok és az utasok egészségének megóvása érdekében, megelőző intézkedésként várhatóan szeptember 11-ig nem közlekednek a vonatok Hűvösvölgy és Széchenyi-hegy között – írta a MÁV.

Borítókép: Forgalomirányító a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásán 2020. június 13-án. Az állomás közel százmillió forintból újult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában