Nyírbogát

2024.01.31. 14:07

„Egyértelmű üzenetet fogalmaztunk meg”

Hat polgármester részvetelével tartott sajtótájékoztató szerda délelőtt Nyírbogáton dr. Simon Miklós. Az esemény témája a nemzeti konzultáció sikere volt, amivel kapcsolatban az ország­gyűlési képviselő elmondta: a magyarok fontosnak tartják hazánk szuverenitását, kiálltak az illegális bevándorlás elutasítása, valamint a béke és gyermekeink védelme mellett.

Csáki Alexandra

Fotó: Bakos Zsolt

Fontos kérdések

– Egyértelmű üzenetet fogalmaztunk meg a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek: nem akarunk háborút, illegális migrációt és genderpropagandát. A Fidesz–KDNP továbbra is ki fog állni Magyarország függetlensége mellett, a térségben élők pedig ezután is számíthatnak ránk, mindent megteszünk a béke és értékeink megőrzése érdekében – hangsúlyozta dr. Simon Miklós. 
– A nemzeti konzultáció kérdései közül Balkány és az ország gazdáinak nevében szólva az ukrán gabona behozatalának tilalma a legfontosabb. Ez közös ügyünk – emelte ki Pálosi László településvezető.
Dr. Simonné dr. Rizsák Ildikó, Nyírbogát polgármestere köszönetet mondott a kormánynak, hogy a nemzeti konzultációban szereplő, mindennapjainkat befolyásoló, fontos kérdésekben a magyarok elmondhatták a véleményüket.
– A kállósemjéniek is egyértelmű üzenetet fogalmaztak meg: az apa férfi, az anya nő, a gyermekeinket pedig hagyják békén! – szögezte le Belicza László, a község első embere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!