Luxus Vivi

2020.01.24. 15:30

„Miért nem fogják be a büdös pofájukat?” – Luxus Vivi nem bírta tovább a mocskolódást

Azzal estek neki, hogy eltartott nő, a nyíregyházi luxusfeleség erre kitálalt – írja a life.hu.

Forrás: Instagram

Vasvári Vivien közösségi oldalán fakadt ki: káromkodva küldte el melegebb éghajlatra azokat a követőit, akik folyamatosan bírálják és bántják őt. A két gyermekét egyedül nevelő celebmami egyszerűen nem bírta tovább a folyamatos mocskolódást a közösségi oldalain, s indulatosan válaszolt.

„Beszéltem már arról, hogy mennyi negatív és rosszindulatú ember van az életemben, akik okoskodnak. Azt szeretném, ha ezek az emberek kikövetnének.

Ez a saját profilom, és nem vagyok arra kíváncsi, hogy folyton okoskodnak arról, hogy hogyan kéne gyereket nevelnem, vagy azzal esnek nekem, hogy egy eltartott nő vagyok.

Igen, én egyedül nevelek két gyereket, nem kapok gyerektartást sem, és ezt is kiteregethetném a nyilvánosság elé, de nem teszem.

Mert én a saját életemmel foglalkozom, nekem a gyerekeim a legfontosabbak, és az, hogy feszültségmentesen neveljem őket. Ezek az emberek, akik rosszindulatúak, és folyton írogatnak a celebeknek. Miért nem fogják be a büdös pofájukat, és maradnak csendben?

Az, hogy nyilvános az életünk, nem jelenti azt, hogy bele is szólhatnak” – fogalmazott Luxus Vivi.

Forrás: life.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában