nemazalány

2020.06.09. 08:32

Akusztikus dalt készít

Nemazalány ismét egy komolyabb oldalát szeretné megmutatni a közönségnek.

Forrás: Studio Inside

Már hallható egy rövid részlet Nemazalány legfrissebb szerzeményéből: a Zűrös vagyok című számot hamarosan teljes terjedelmében is élvezhetik a nyíregyházi énekesnő rajongói.

A beharangozó videóból úgy tűnik, hogy egy akusztikus stílusú dalra számíthat a hallgatóság.

Új oldalát mutatja meg

Halastyák Fanni két évvel ezelőtt hódította meg az internetet Nemazalány művésznéven, amikor a rapper Lil G-vel közös, Petőfi Sándor című számuk hirtelen hatalmas nézettséget ért el a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

A két lány azóta már külön építgeti karrierjét. Nemazalányt főleg a könnyedebb hangvételű dalai tették ismertté, de tavaly elindított egy új kezdeményezést, melynek segítségével szeretne kitörni a trashelőadói szerepéből.

A Nemazalive nevű YouTube-csatornára más előadók is készítenek dalokat, de Fanni eddig még egy szerzeményt töltött fel Eltelt egy nap címmel. Most úgy tűnik, eljött az ideje, hogy folytassa a projektet: a Zűrös vagyok című ugyanis ismét ebben a szellemben íródott.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában