"Ha elfárad, viheti"

2020.06.08. 15:48

Főszerepet kapott

Thuróczy Szabolcs az egyik népszerű kollégája helyére érkezik, hamarosan indul a forgatás is.

Thuróczy Szabolcs, Pásztor-Várady Mór és Geszti Péter

Megvan a Ha elfárad, viheti című vígjáték vadonatúj főszereplője, méghozzá a nyíregyházi születésű Thuróczy Szabolcs személyében – írja a musorvizio.hu. A filmben eredetileg Scherer Péter szerepelt volna, azonban a koronavírus-járvány miatt minden forgatás csúszott, így a színész egyéb kötelezettségei miatt végül mégsem tudta vállalni a munkát.

Nívós szereplőgárda

A újracasting azonban gyors és sikeres volt, így Thuróczy Szabolcs alakítja majd a népszerű és alkotói válsággal küzdő írót.

A történet szerint Thuróczy karakterére nagy hatással lesz egy találkozás egy ismeretlen, élénk fantáziával megáldott kisfiúval.

A filmesek a gyermekszereplőt is megtalálták Pásztor-Várady Mór személyében, aki már meg is ismerkedett a nyíregyházi színésszel. A szereplőgárdát még Kovács Patrícia, Bata Éva, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán és Básti Juli is erősíti, a produceri munkában pedig Geszti Péter is részt vesz. A forgatás június 15-én kezdődik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában