Chips

2020.07.21. 10:40

Videó: Ilyen zenére senki sem számított! Durván kiverte a biztosítékot Nemazalány új dala

Nemazalány számított a vegyes reakciókra, mégsem bánja, hogy elkészült új projektje.

Nyíregyháza. Majdnem egy hónapot kellett várnia a közönségnek, hogy meghallgassa a szabolcsi énekesnő legfrissebb szerzeményét: Nemazalány még június végén harangozta be közösségi oldalán, hogy új videóklipet készített – már akkor is leszögezte, hogy ezúttal nem egy tőle megszokott slágerrel készült.

Sokoldalú előadó

A Chips című dal valóban megosztja Nemazalány rajongóit: a napokban közzétett klipre majdnem ugyanannyi „tetszik” és „nem tetszik” jelzés érkezett. A hozzászólások is elég vegyesek, sokaknak bejött az énekesnő újítása, míg mások arra kérik, hogy inkább térjen vissza a korábbi stílusához. Nemazalányt azonban nem zavarja az új szerzemény fogadtatása, sőt: egy Instagram-sztoriban elárulta a követőinek, hogy pontosan erre számított, és szerinte a számot csak azok tudják díjazni, akik megértették, miről szól.

„Én úgy gondolom, elég sokoldalú vagyok, és nem szeretném azért magamban tartani a terveimet, mert valakinek nem tetszik! Örülök, hogy kijött ez a dal, és annak is, hogy vannak olyanok, akik értékelik, ez a legfontosabb!” – írta a bejegyzésben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában