Sonkád

2021.02.01. 20:31

Mellbevágó: meztelen kép terjed Opitz Barbiról

Meg is mutatjuk, ha elmúltál 18 éves.

Forrás: Instagram/Opitz Barbi

A sonkádi énekesnő csaló áldozatává vált, aki meztelen fotót oszt meg a fiatal szépségről a közösségi oldala bekövetéséért cserébe.

Opitz Barbi nagyon népszerű és tehetséges énekesnő, akiért csodálatos hangja mellett szexi külsejéért is rajonganak a követői. Az egyik követője viszont túlment minden határon, mikor visszaélt Barbi fotójával. A csaló az énekesnő meztelen fotóját hirdeti az interneten, amit azután küld el, miután bekövetik a profilját a közösségi oldalon.

Ezt a szörnyűséget Barbi sem bírta szó nélkül.

Hogy lehet valaki ennyire aljas, hogy egy (1,6 milliós nézettségű) BIKINIS TikTok videómból kifotózott egy pillanatot, photoshopolta, egy SZERKESZTETT képet küldözget az embereknek, ezzel próbál szerezni magának követőket?!„

- fakadt ki Instagram-oldalán. Az énekesnő arra is megkérte a követőit, hogy jelentsék a csaló profilját és ne dőljenek be a hazugságának.

Forrás: life.hu

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/video-opitz-barbi-elarulta-a-csodahaj-titkat-4789372/

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/a-torkodon-akad-a-szaloncukor-olyan-dekoltazst-villantott-opitz-barbi-4697815/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában