hogy lehet valakinek ekkora?

2021.02.08. 09:13

Undorítónak nevezték a testrészét: így reagált ByeAlex

Az előadó szerint eldurvult a kommunikáció a közösségi oldalakon.

KM

20200910 Budapest Átadták a Televíziós Újságírók Díját. fotó: Móricz István MO Bors Képen: ByeAlex énekes

Forrás: Móricz István/Bors

Fotó: Móricz István

ByeAlex pályafutásának tíz éve alatt megszokta már, hogy a neten egyszerre kap hideget és meleget, azonban még ő is meglepődött azokon a hozzászólásokon, amiket egy nemrégiben kitett posztja alatt olvasott a Facebookon. A fényeslitkei előadó egy fotót osztott meg a követőivel még január 29-én az aznapi szettjéről.

Példát statuál

„Rengeteg gyalázkodó kommentet kaptam azzal kapcsolatosan, mennyire undorító, hogy ilyen nagy lábam van. Teszem hozzá, a lábam egyébként 44-es. Az azért nem olyan extrém nagy egy 180 centiméteres embertől. [...] Az egy dolog, hogy rengeteg olyan hozzászólás van, ami valószínűleg 18 év alatti tinédzserektől érkezik. Amikor én voltam annyi idős, mint ők, nekünk még nem volt lehetőségünk beszólogatni a nagyobbaknak, mert egész egyszerűen lepofoztak volna bennünket a faluban. Illetve kötözködhettünk mi is, csak akkor még vállalnunk kellett annak a következményeit, amit teszünk” – reagált a negatív hozzászólásokra Alex, hozzátéve: a gyalázkodók java azonban felnőtt.

„Sokszor kérdezik, hogy miért válaszolok egy-egy ilyen kommentre olykor én is sértőn. Pontosan azért, hogy példát statuáljak vele. Hogy az illető megszégyenülhessen, mert megérdemli. Igenis látni kell az ilyen negatív példákat és azt, hogy az emberek nagy része undorodik az internetes zaklatás jelenségétől. Ezt pedig a fiataloknak is tudniuk kell” – magyarázta a sztár, aki szerint az embereknek tudomásul kell venniük, hogy nemcsak fizikailag károsodhat az egészségük, hanem lelkileg, mentálisan is, és ez a legveszélyesebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában