csak

2021.02.06. 11:29

Videó: Intenzív volt a munka Eszenyi Enikő csengeri projektjében

A csengeri református templom kertjében próbált a CSAK.

KM

Forrás: youtube

Fotó: Alexandra Csaki

Egyre több részlet derül ki Eszenyi Enikő új projektjéről, a Csengeri Alkotó Központról (CSAK). A Kossuth-díjas színésznő YouTube-csatornájára feltöltött videóknak köszönhetően ízelítőt kaphattunk arról a tavaly nyári intenzív kurzusról, melyen pozsonyi és kolozsvári művészekkel dolgozott együtt.

A fiatal színészek közül ketten is megszólalnak a szerdán közzétett videóban. Mások mellett Sepsi Melinda és Balla Barnabás Csehov Sirály című drámáját mutatták be a csengeri református templom kertjében.

Hálásak a csengerieknek

– Örülök, hogy a Sirállyal dolgozhattunk, mert ez egy nagyon kedves darab számomra. A tanáraink mellett a csengeriek is mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat, bármire szükségünk volt, öt percen belül megkaptuk, legyen az egy ásó vagy gereblye – árulta el Balla Barnabás. Sepsi Melinda bevallotta: sírt örömében, amikor megtudta, hogy csatlakozhat a CSAK-hoz.

– Hálás vagyok, hogy megismerhettem Enikő rendezési stílusát, és hogy láthattam fellépni – nagyon sokat tanultam belőle. Megértettem, hogy ha dolgozni kell, akkor dolgozni kell, nem vesztegethetjük az időt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában