Nemazalány

2021.03.25. 14:33

Szárnyal a nyíregyházi sztár karrierje

Őszintén vallott Nemazalány.

KM

Nemazalány rajongói kérdéseire válaszolt | Fotó: Last Projekt Records

Szárnyal a karrierje a fiatal nyíregyházi énekesnőnek, Halastyák Fanninak, akit Nemazalány művésznéven ismerhet a közönség. Az előadó tavaly jelentette be, hogy zenésztársával, Sofival új formációt alapít, és azóta már három közös számmal is megörvendeztették a rajongókat.

A január végén debütált Üres szívek című szerzemény klipjének megtekintése már átlépte a bűvös tízmilliót, a két héttel ezelőtt kiadott Menedék pedig még mindig tartja az első helyét a hazai legfelkapottabb tartalmak között a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

Fejlődni szeretne

Az énekesnő a sikerek örömére válaszolt rajongói kérdésekre a közösségi oldalán. A válaszaiból kiderült, hogy Sofival lelkesen tervezgetik a közös szakmai jövőjüket: a két zenész fejlődni szeretne, minél több és egyre magasabb minőségű dalokat készíteni együtt, valamint nagy álmuk, hogy egyszer saját élő zenekarukkal léphessenek színpadra. Fanni azt is elárulta, hogy bár karrierje során eddig számos előadóval dolgozott már együtt, Sofi az, akivel a leginkább megtalálta a közös hangot.

Nemazalány 2018 márciusában szerzett magának országos ismertséget, amikor Lil G-vel közösen kiadták Petőfi Sándor című szerzeményüket. Követői arra is kíváncsiak voltak, hogy ez alatt az idő alatt miben változtatta meg az életét a zene.

Nemazalány rajongói kérdéseire válaszolt | Fotó: Last Projekt Records

Az énekesnő elmondta, hogy korábban túl naiv és jószívű volt, azonban karrierje segített neki abban, hogy megtanulja a saját értékeit, és „kiiktassa az életéből” azokat az embereket, akik bántották őt. Hozzátette: ennek a pályának köszönheti azt is, hogy ma már tudja a különbséget az igaz és a hamis barátok között, valamint a teljesítési vágyát is fokozza ez az életforma.

Hobbija a főzés

A rajongókat az is érdekelte, hogy a koncertmentes időszakban mivel tölti szabad­idejét a fiatal előadó. Nemazalány elmesélte, hogy szívesen videójátékozik, gyakran néz szuperhősös filmeket, szívesen foglalkozik az asztrológiával, de a házimunka is közel áll a szívéhez: egyik kedvenc hobbija a főzés, illetve folyamatosan takarít.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában