Sláger készül

2021.03.08. 12:58

Új dallal készül Barbi

A sonkádi énekesnő szerint nagy sláger lesz a most íródó szerzemény.

KM

Opitz Barbi sok időt tölt a stúdióban

Forrás: Youtube

Munka közben jelentkezett be a közösségi oldalára Opitz Barbara: Instagram-sztoriban mesélte el zenésztársaival, hogy egy vadonatúj dalon dolgoznak, melyet az énekesnő G.m.W. és T. Danny társaságában rögzít.

A közös produkcióról egyelőre nem árultak el sokat, de úgy tűnik, nagyon bíznak a sikerben: azt ígérték a rajongóknak, hogy hatalmas sláger lesz a közös a munkájuk, és úgy tervezik, hogy hamarosan a közönségnek is megmutatják.

Nem unatkozik

Barbi és a rapper G.m.W. már korábban is dolgozott együtt: Ginoka és Missh közreműködésével négyen énekelték fel 2019 októberében a Megutáltam című dalt, melynek klipjét azóta már több mint hétmillióan nézték meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

Barbi önálló szerzeménnyel is készül: a közelmúltban szintén közösségi oldalán mesélte el a követőinek, hogy már leforgatták a kisfilmet a Kint az utcán című számához – úgy tűnik, az énekesnő minden pillanatot megragad a slágergyártásra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában