A beregi rém

2021.07.26. 18:27

Videó: Az megvan, hogy a tarpai farkasember egy óriási pávián lehet?

Mintha csak tegnap lett volna, pedig 2018-ban adtunk először hírt a tarpai farkasemberről, erről a titokzatos szörnyetegről, ami állítólag az erdőben grasszál sötétedés után Gergelyiugornyánál, és a frászt hozza az emberekre.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Amikor az első olvasói levelet közöltük vele kapcsolatban (stílszerűen Halloween estéjén), még nem gondoltuk, hogy ekkora hírnévre fog szert tenni ez a fenevad.

https://szon.hu/bulvar-celeb/minden-volt-csak-nem-kutya-farkasember-grasszal-az-erdoben-gergelyiugornyanal-2293804/

Azóta sok-sok víz lefolyt már a Tiszán, és jó sok írást közöltünk már mi is a témában – legutóbb akkor, amikor a nevezetes beregi rém a History Channel egyik műsorában debütált.

https://szon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/debutal-a-history-channelen-mar-a-tevesek-is-a-tarpai-farkasember-utan-nyomoznak-4359787/

A CryptozoologyHungary Youtube-csatorna nagyjából egy évvel ezelőtt töltött fel egy videót, amiben kedvenc megyei farkasemberünket mutatták be a nagy közönségnek:

A videó olyan sikeres volt (jelen pillanatban 15 ezres megtekintésnél jár), hogy készült egy folytatás is, amiben felvetették, hogy a bestia talán nem is farkasember, sőt, talán köze nincs a farkashoz, hanem egy Dinopithecus, azaz egyfajta ősi pávián...

[gravityform id="5" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában