Videóval

2021.11.22. 16:32

Odett-tel énekelt

Thuróczy Szabolcs egy különleges zenei projekthez adta jellegzetes hangját.

KM

Forrás: az énekesnő archívuma

Az egyedi stílusáról ismert Odett vadonatúj dallal jelentkezett a közelmúltban – a hangulatos produkciót pedig egy nem mindennapi duettpartnerrel színesítette, ugyanis a Végtelen utakon című szerzeményben Thuróczy Szabolcs is énekel. A dalhoz egyelőre még nem készült videóklip, de szerencsére a közönség így is hozzáférhet Odett YouTube-csatornáján.

A mindössze egyetlen fotóval feltöltött számot az énekesnő és a nyíregyházi születésű színművész is megosztotta közösségi oldalán, kellemes meglepetést okozva ezzel a rajongótáboraiknak. A Végtelen utakon egy első szerelem történetét meséli el. A dalszöveget Müller Péter Sziámi és Szabó Benedek írta, míg a zenét Odett, Toldi Miklós és Tövisházi Ambrus szerezte.

Nem a Thuróczy Szabolccsal közösen felénekelt nóta volt az egyetlen különleges projekt, melyen az énekesnő a közelmúltban dolgozott: a hortobágyi ménesek életét bemutató dokumentumfilmhez, a Vadlovakhoz is szerzett egy dalt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában