Ajak

2021.12.03. 14:50

Titkos forgatáson járt az ajaki szépség

A színész-énekesnő már régóta ígérget egy nagylemezt, talán most éppen ehhez készült egy újabb projekt.

KM

Charlie Chaplint idéző kalapban, színházi jelmeznek is beillő ruhában és különleges sminkben fotózták le Gubik Petrát, aki közösségi oldalán mutatta meg a felvételt a nagyvilágnak – arról azonban már nagyon keveset árult el, hogy miért öltötte magára a nem mindennapi kosztümöt.

Lemez is készül

A bejegyzésben az ajaki színész-énekesnő csak annyit árult el, hogy egy forgatáson járt, ahol a stábtagokkal nagyon fáztak – a további részletekre csak hashtagek alapján következtethetnek a kíváncsi rajongók. Ezek alapján úgy tűnik, hogy egy videóklipet forgatott, méghozzá a Mit adhatnék magamból? című dalhoz. Még tavasszal derült ki, hogy Gubik Petra lemezt készít, a korongon pedig Müller Péter Sziámival, Szirtes Edina Mókussal és Oláh-Horváth Sárával dolgozik együtt. Müller Péter a YouTube-csatornáján „Napidal Sziámival” címmel, melyben dalötleteket oszt meg a nézőkkel – az egyik videóban pedig a Mit adhatnék magamból? című szerzeményről mesélt, mely Petra ötletéből készült. A művésznő azóta sem árulta el, hogy mikor érkezik az album, illetve azt sem, hogy az említett dal helyet kap-e a rajta – azonban ha valóban ehhez a számhoz forgattak kisfilmet, akkor valószínűleg igen, és hamarosan Petra is lerántja a leplet a titokzatos projektről.

Borítókép: Az énekesnő ebben a jelmezben érkezett a forgatásra | Fotó: Gubik Petra Archívuma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában