Nyíregyháza

2022.02.03. 15:43

Óriási fordulat! Senki sem számított arra, ami Pap Dorcival történt

A nyíregyházi lány nem érzi úgy, hogy távoznia kellene az Exatlonból...

Fotó: TV2

Váratlan fordulatokból ezúttal sem volt hiány Exatlon All Star műsorában! Szerdán ismét a Végjáték első fordulóját tartották, azonban nem a megszokott menet szerint. A fiúk párbaja helyett ismét a lányoknak kell rajthoz állniuk - írja a Ripost.

 

Nem csoda, hogy a lányok mindent megtettek a győzelemért. Az első szettben a hirtelen halál döntött a Kihívók javára, míg a másodikat könnyedén, 7:0-ra hozták a Bajnok fiúk. A döntőben pedig ismét a pirosak remekeltek. Így a játék végén Monoki Lehel bejelentette a biztos párbajozó nevét, aki nem más, mint Pap Dorci. A Kihívó lány nincs könnyű helyzetben, hiszen többen védettek, így ez is hozzájárult ahhoz, hogy neki biztosan párbajoznia kell.

Nem jó érzés, hogy újra párbajoznom kell. Főleg amiatt, mert nem érzem úgy, hogy nekem kellene távoznom a csapatból és az Exatlonból. Sajnálom, hogy így alakult, de természetesen kiállok és küzdeni fogok. Próbálok abból erőt meríteni, hogy mostanában elég szépen alakul a játékom, egyre többször tudom azt teljesítményt hozni, amit vártam. Ezt a formámat szeretném majd nyújtani a párbajon is

– fogalmazott Dorci, aki bevallotta, bizony felborzolta a kedélyeket Monoki Lehel bejelentése a párbajról.

Ugyanúgy küzdünk minden héten, viszont fel voltunk készülve valamire, és fejben nagyon meg tud borítani, ha ez hirtelen megváltozik, és azzal a helyzettel szembesülsz, amire egy héttel később számítottál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában