Nyíregyháza

2023.01.19. 16:13

Lehullt a lepel: kiderült, valójában mi köze van Majkának Papp Dorcihoz

Mostanáig azt se tudtuk, hogy a rapper és az Exatlon nyíregyházi sztárja ismerik egymást...

Fotók: MW-archív

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy a TV2 a Szerencsekerék után egy másik klasszikus magyar televíziós műsort is képernyőre tesz új formában. A Zsákbamacska műsorvezetői pedig a legendás zenész jó barátok, Majka és Pápai Joci lesznek. A páros garancia arra, hogy nevetésből nem lesz hiány, és most Majoros Instagram-bejegyzéséből kiderült, hogy az uraknak lesz néznivalójuk akkor is, ha a játék nem kötné le a figyelmüket - szúrta ki a Ripost.

A show háziasszonya ugyanis Pap Dorci lesz. Mindezt egy közös fotóval jelentette be a rapper, amin az egykori exatlonista jó szokásához híven annyira szexi, hogy a képernyő is meggyullad tőle, ha sokáig elidőzik rajta az ember szeme Instagram-szörfözés közben.

A Zsákbamacska lesz Dorci első olyan tévés szuperprodukciója, amiben nem versenyzőként szerepel. Az Exatlon Hungary második évadában ismerte meg az ország, majd visszatért az All Star szezonra.

De népszerűségének a Dancing with the Stars tavalyi versenye tett nagyon jót, ahol megosztó hírességből közönségkedvenc lett, és végül bronzérmesként végzett a döntőben. A DWTS-finálé után Dorci azt mondta, hogy a profi táncban is el tudná képzelni a jövőjét, de úgy tűnik, marad a tévézésnél, csak ezúttal más szerepben, mint eddig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában