Nyíregyháza

2023.02.02. 10:00

Zsófi megnyílt - testéről vallott a nyíregyházi kötődésű sztár

A műsorvezető szinte más ember lett, elmondta miért.

Forrás: Ripost

Három évvel ezelőtt Szabó Zsófi úgy döntött, hogy új életet kezd, és a sport még fontosabbá válik számára. Ám nem volt egyszerű a dolga, hiszen kisgyermekes anyukaként elsősorban a kisfia igényének kellett megfelelnie.

- Ez a sport kézenfekvő számomra: kilépek az ajtómon, és 25 perc alatt visszatérek, nem veszek el időt a gyerekemtől” - kezdte a hot!-nak Szabó Zsófi. „Befogadott egy közösség, ahol elég nehéz elismerést szerezni, elérni, hogy ne csak futkorászó celebként tekintsenek rám. Büszke voltam, hogy sikerült. 15 éve állandó megbélyegzéssel van dolgom, vagy az ismert apukám vagy a magánéletem miatt, vagy mert az emberek szeme láttára nőttem fel, követtem el hibákat. De futás közben nem számít az ismertség, csak az, amit beleteszek, amit kihozok magamból. Azt érzem, hogy erős vagyok, legyőzhetetlen. És a nyomás, ha meg is maradt, már a javamra válik, mert még többet teszek bele egy-egy körbe. Teljesen máshogy élek, mint korábban, mindenkit erre tudok bátorítani – árulta el a hot!-nak Zsófi.

Zsófi fantasztikus formában van, talán jobban néz ki, mint valaha – de van ebben munka bőven! Sokan példaképként tekintenek rá – nem tagadja, hogy ez nagyon jólesik neki.

Fontos az egészségem mellett a külső is; hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számít. Ugyanakkor a testem, ahogy most kinézek, nem a magamutogatásról szól, hanem a belefektetett munkáról. Viszont sokkal több az önbizalmam, sokkal több a lehetőségem, és ezt élvezem. Bár motiválok másokat a változásommal, nem másokért futok, hanem magamért. Már nem kell senkinek semmit bizonygatnom. Az, hogy másokat motivál, amit teszek, az elismerő, nagyon menő, de már nem akarok megfelelni, és már magammal sem versenyzem. 

Forrás: ripost

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában