Vihar

2023.08.06. 21:30

Le kellett állítani Bódi Csabi hétvégi koncertjét

A hétvége nem volt túl kecsegtető az időjárás szempontjából. Volt, ahol otthonokat károsított meg a vihar, és előfordult, hogy fellépéseket sem tudtak vállalni a sztárok.

Szon.hu

Fotó: Sulyok László/Ripost

Villámárvizek, elárasztott garázsok, járhatatlan utak - augusztus első hétvégéje bizony egyáltalán nem emlékeztetett a nyárra, sokkal inkább a késő őszre. Ráadásul igazi ítéletidővel csapott le a hidegfront, és a pusztító viharok senkit sem kíméltek. Még a Bódi családot sem, akik sok előadóhoz hasonlóan a hétvégén járták az országot. Csabi például egy borsodi faluban, Ároktőn lépett fel, amikor az időjárás olyannyira vállalhatatlan lett, hogy leállították a koncertet.A zenész a Facebook-oldalán számolt be a történtekről, és egy videót is mellékelt az esetről. A felvételen jól látható, hogy a koncert elején még csak a szemerkélő eső okozta a legnagyobb gondot, de még így is voltak, akik a színpad előtt állva buliztak együtt Csabival. A legtöbben viszont már ekkor is egy sátor alatt gyülekeztek, és milyen jól tették. A vihar ugyanis egyre erősödött a településen is, így a fellépés közepén megszakították a műsort. 

A zivatar ellenére is kitartottak mellettem Ároktőn! Sajnos azonban le kellett állítani a műsorom

 - kezdte bejegyzésében Csabi, majd hozzátette: igyekszik minél hamarabb bepótolni a bulit, erről már szóban is egyeztetett a polgármester asszonnyal. Viszont a jelen helyzetben az volt fontos, hogy mindenki épségben hazajuthasson, hiszen ítéletidő közeledett. 

 

- Megígértük a polgármester asszonnyal, hogy bepótoljuk másik alkalommal. A legfontosabb most az volt, hogy mindenki biztonságba kerüljön a vihar idejére 

 

- tette hozzá a népszerű zenész. 

A koncertről készült videót ITT lehet megtekinteni! 

Forrás: ripost.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában