Fényeslitkei fenegyerek

2023.09.22. 07:30

A ByeAlex és a Slepp egy SMA-s kislánynak segítene

A zenekar dobosa, Fekete Balázs jótékonysági árverésre bocsátotta a tavaly használt, dedikált lábdob frontbőrét.

Szon.hu

ByeAlex

Fotó: MW/Lang Róbert

Zsákai Léna, vagy ahogy mindenki becézi, Lencsi 7 éves és gerincvelői eredetű izomsorvadással  (SMA2) él. Betegsége ellenére vidám, aktív kislány, akinek állapotáról, megpróbáltatásairól és sikereiről egyaránt beszámolnak a szülei a Gyógyulj, Lencsi Facebook-oldalán. Ahhoz, hogy a kislány a jövőben is boldog és tevékeny maradjon, gyógyszerekre, speciális gyógytornára, valamint a mozgását, mozgatását segítő eszközökre van szükség, ezek költsége azonban súlyos terhet ró Lencsi családjára.

Mindannyian aláírták

A gyermek kezeléséhez bárki hozzájárulhat, ahogy tette ezt a napokban a ByeAlex és a Slepp dobosa, Fekete Balázs, aki jótékonysági árverésre ajánlotta fel azt a 2022-es szezonban használt lábdobbőrt, amit az egész zenekar, köztük a fényeslitkei frontember is dedikált.
Az árverés szeptember 19-én, kedden megkezdődött, a lábdobbőr induló ára 40 ezer forint volt, ám alig néhány óra után már közel a tripláját ajánlották érte. Licitálni egészen október 14-e 18 óráig lehet kommentben, az eredeti poszt alatt.

Fekete Balázs a dedikált relikviával 
Forrás: Gyógyulj, Lencsi facebook oldala

Nem ez az első segítő akció, amit Lencsinek szerveztek, korábban szintén civil támogatásból költözhetett be a család egy akadálymentesített házba, ahol a kerekesszékkel közlekedő kislány szabadabban mozoghat, mint korábbi otthonukban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában