Celeb

2023.11.11. 14:43

Nemazalány: "Volt, hogy a halálomat kívánták"

Nemazalány, vagyis Halastyák Fanni kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, mennyien bántják őt.

Szon.hu

Lehet, hogy a Párharc műsora véget ért a nyíregyházi Halastyák Fanni és Szlépka Armand számára, azonban a netezők még mindig az egykori párossal vannak elfoglalva - írta a Ripost. Főleg az énekesnővel, aki az elmúlt napokban kapott hideget-meleget a viselkedése miatt, számára viszont ez nem újdonság... Mint kiderült, napi szinten érkezik hozzá olyan üzenet, melyben nyomdafestéket nem tűrő módon véleményezik őt, de már az is előfordult, hogy valaki a halálát kívánta...

Nagyon sok bántást kapok az interneten, szinte minden napra jut egy "kedves" üzenet

– kezdte a Ripostnak Fanni, akihez valóban olyan irományok érkeztek, ami egy jóérzésű ember fejében még csak meg sem fogalmazódik. 

Volt, hogy a halálomat kívánták, azt írogatták, hogy dögöljek meg, és hogy minek vagyok a világon... A Párharc alatt is kaptam az ívet: nárcisztikus, unszimpatikus hárpiának hívtak. Viszont el kell szomorítanom őket, mert egyáltalán nem érdekel a véleményük

– fakadt ki az énekesnő, aki tudatosan zárkózott el attól, hogy külön-külön reagáljon a kapott üzenetekre. Úgy véli, ha nagyobb figyelmet fordítana ezekre az emberekre, az teljesen felemésztené.

„Belepusztulnék a sok sz*rba”

Aki Fannit egy kicsit is ismeri, az tudja, hogy egy erős, karakán személyről van szó, aki nem fél kimondani a véleményét. Ezt a Párharcban és az Ázsia Expressz harmadik évadában is láthattuk, azonban sokaknak pont ez szúrt szemet az énekesnővel kapcsolatban. Viszont, ahogy ő is mondta: nem foglalkozik a kommenthuszárokkal, hiszen világ életében csak azoknak a szemlélete érdekelte, akik közel álltak hozzá.

Én egészen kiskoromtól olyan voltam, hogy csak azoknak a véleményére adtam, akik közel álltak hozzám. Ez most is így van! Másképp nem is lehetne, különben belepusztulnék abba a sok sz*rba, amit kapok. Erős személyiségnek tartom magam, ezért pereg le rólam olyan könnyen a rosszindulat. De nem mindenki ilyen, mint én! Vannak sokkal gyengébb lelkületűek, akiknél súlyos következménye is lehet egy-egy ilyen beszólásnak. Láttunk már rá példát 

– fogalmazott Nemazalány, hozzátéve: szeretne gátat szabni az olyan embereknek, akik azt hiszik, hogy következmények nélkül bánthatnak mindenkit név nélkül. Éppen ezért, hamarosan nagy bejelentést tesz a  közösségi oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában