Bulvár

2023.12.29. 08:37

"Retkes, unatkozó csőcselék" - szidta az embereket Gáspár Bea

Gáspár Bea rettenetesen kiborult egy hozzászólás miatt a Facebookon – majd miután kitiltották a csoportból, a lánya is beszállt a kommentelők szidásába.

Szon.hu

Forrás: Fotó: Gáspár Evelein instagram oldala

Gáspár Győző felesége, Bea asszony nem hagyta annyiban, hogy egy hozzászóló a családját szidta egy Facebook-csoportban, amelyet eleve a celebek kibeszélésére hoztak létre.
Valaki azzal hozakodott elő, hogy a kétezres évek közepén Győzike hosszan zaklatta egy címlapsztori miatt, évekig fenyegetéseket kapott tőle és a családjától.

Ennyi sok unatkozó trógert! Jobb, ha kitakarítanátok otthon! Retkes, unatkozó csőcselék

– írta erre Bea asszony a Bors szerint, a kommentjét azonban már hiába keressük, hiszen egyből kitiltották a csoportból.
Ekkor jelent meg a csoportban Gáspárék nagyobbik lánya, a nyíregyházi kötődésű Evelin: "Na, pont az ilyen idióták miatt írnak rólunk a bulvárban, mint ti, mert titeket érdekel minden apró megmozdulásunk, és reakciót vált ki belőletek!

Szánalmas életetekből ránk pazaroljátok az időt, energiát! Azt hiszitek, mi vagyunk a bohócok, de közben ti vagytok!

Míg mi mosolygunk a szánalmas megmozdulásaitokon, addig mi ebből jól élünk, hajrá! Szidjatok, hordjatok le, ez legyen a legnagyobb boldogság az életetekben! Várom én is a tiltást, mint ahogy anyámat is tiltottad, te nyomorék. Még saját neved nem mered vállalni. Mocskos senkiházi" – írta az eredeti hozzászólónak. - olvasható az origo.hu oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában