Fényeslitke

2023.12.06. 10:39

„Sötét, szemét dalokra számítsatok...”

Néhány héten belül érkezik az új ByeAlex-EP, februárban pedig az Arénát hódítja meg a Sleppel.

Szon.hu

Néhány hét múlva jön az új lemez

Fotó: ByeAlex archívuma

„Miért nem vagyok normális, miért nem vagyok normális? Az élet túl konvencionális, amit látok kívül, mindig banális, és unom is” – ezekkel a sorokkal kezdődik az a videóba ágyazott szösszenet, amivel ByeAlex nemrégiben bejelentette: néhány héten belül új lemezzel örvendezteti meg a rajongókat. „Sötét, szemét dalokra számítsatok...” – fűzte hozzá sejtelmesen, a megjegyzés pedig a fanok fantáziáját is beindította.

A fényeslitkei zenész az elmúlt napokban elég aktív volt a közösségi oldalain – követői legnagyobb örömére, akik közül többen megosztották vele a személyes Spotify-évösszesítőjüket. Sokaknál ugyanis az idén is dobogós előadó lett ByeAlex, ami azt jelenti, hogy az elmúlt esztendőben rengeteget hallgatták a dalait.
„Szeretném, ha tudnátok, hogy számomra ez az elsőszámú elismerése az én zenei tevékenységemnek; minden díjazásnál, jelölésnél fontosabb nekem. Köszönöm és hálás vagyok…” – reagált a rajongói üzenetekre.

Beveszik az Arénát

Az új EP bejelentésének izgalma mellett Alex és zenekara, a Slepp gőzerővel készülnek a jövő februári nagykoncertre, aminek a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthont. Ez az ország második legnagyobb sportkomplexuma az MVM Dome után, 12 500 ember befogadására alkalmas egy-egy koncert alkalmával. Nem csoda hát, hogy a banda izgatott: igaz, hogy már többször bevették a legnagyobb fesztiválok és szabadtéri helyek színpadait, zárt térben, ekkora közönség előtt még nem léptek fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában