Bulvár

2024.01.04. 14:40

Fellélegezhet a Gáspár család - fotójáról szúrták ki az örömhírt a rajongók

Úgy tűnik, megtört a jég. Gáspár Evelin fotói alatt többnyire elszabadul a pokol, bántások tucatjait kapja ruhaválasztása és idomai miatt.

Szon.hu

Forrás: illusztráció: Gáspár Evelin instagram oldala

Gáspár Győző és családja csaknem két évtizede tört be a köztudatba megbotránkoztató valóságshow-jukkal. Győző és Bea két lánya, Gáspár Evelin és Virág a nézők szeme előtt cseperedett nővé, egész életünkben akarva, akaratlanul is szembesültek az emberek róluk alkotott véleményével. 

Gáspár Evelin nagy átalakulása és sok bántás

A két Gáspár-lány nagy változáson ment keresztül az elmúlt évben: az egészséges életmódnak és sok edzésnek hála ledobták magukról a felesleget. Joggal büszkék az eredményre, átalakult testüket pedig szívesen mutatják meg a publikumnak szűk, kivágott ruhákban.
Míg a kommentelők egy része elismerte a befektetett munkát, sokan még mindig csak a hibákat látták. Rendre kritizálták ruhaválasztásait, és idomait.

Mondjuk családi vacsorához lehetnél szerényebb is, én nem ülnék be apámmal szemben úgy, hogy a fél csöcs kinn!

– Mindig előnytelen ruhát sikerül választania, mert ebben meg úgy néz ki, mint egy igen előrehaladott terhes. Vagy lemaradtam valamiről? – ilyen és ehhez hasonló bántásokkal lepték el a fiatal nőt, akit mindez nem tántorított el attól, hogy úgy öltözzön és pózoljon, ahogy neki tetszik.

„Végre látni egy igazán hozzád illő ruhát”

A szilveszteri bulin készült képébe azonban senki nem tudott belekötni:

Végre látni egy igazán hozzád illő ruhát, ami kiemeli még jobban a nőiességed és szépséged, a hajad is csinos, jól áll Neked a göndör – dicsérte egy rajongó hölgy.  

Nagyon szép ez a ruha és jól áll neked! – így egy másik hozzászóló.

Istenem, az a ruha, azok az ajkak, az az arc – bókolt egy férfi is, míg sok másik szívecskékkel és tűz-emotikonokkal fejezte ki tetszését.

Hol késik az unoka?

Bár egy-egy jól sikerült fotónál rengeteg férfi bókol Evelinnek, úgy fest, a való életben nem találta meg a lovagját. Úgy látszik, nem sietteti a megállapodást, pedig szülei, Bea és Győző többször nyilatkozott már arról, hogy vágynak az unokára. 

Evelin egy interjúban korábban azt mondta, hogy a családja nem nyomasztja a gyermekvállalás sürgetésével, de tekintve, hogy Bea asszony csupán 20 éves volt, mikor Evelin megszületett, s 28, mikor Virággal bővül a család – biztosan ott lóg a levegőben a várakozás az idén 30. szülinapját ünneplő lány felett. - olvasható a borsonline.hu oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában