Bulvár

2024.02.07. 14:02

A rendszerváltás előtti idők kilátástalanságáról énekel Gubik Petra

Gubik Petra a Petőfi Zenei Díj-életműgálára Földes László „Hobo” egyik 1989-es dalával készül, akinek zenéjével már kislány korában megismerkedett.

Szon.hu

Forrás: magyarnemzet.hu

Az énekesnő Hobo Másik Magyarország című dalát énekli. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, szerinte lehetetlen máról holnapra megtanulni egy Hobo-dalt.

Hobo egy kifejezetten szuggesztív előadó, aki szövegeiben merész és úttörő. Eszméletlen munkát végzett, amiért csak hálásak lehetünk. A Petőfi Zenei Díjátadót évek óta követem, a fellépők sorába kerülni szerintem rangot jelent. Örömmel tölt el, hogy idén felkértek, így előadóként részt vehettek a díjazott megünneplésében

 – mondta Gubik Petra a Petőfi rádió Kultúrfitnesz című műsorában. Úgy véli, rendkívül aktuális az üzenete, ezért bízik benne, hogy sokakat elgondolkodtat majd.

Forrás: magyarnemzet.hu


Az énekesnő egyébként már állt Hobóval egy színpadon, 2010-ben a Békéscsabai Jókai Színház társulatának tagjaként a Circus Hungaricus című darabban.
A tavalyi Adamis Annát ünneplő Petőfi Zenei Díj-életműgála a szórakoztató kategória győztese lett a 3. Heart of Europe Nemzetközi Televíziós Fesztiválon. A Duna az elismeréshez méltó nagyszabású produkcióval tiszteleg Földes László „Hobo” művészete előtt hazánk elismert előadóművészeinek közreműködésével – írta  meg a Híradó.hu
A Petőfi Zenei Díj-életműgála február 3-án 19.35-kor a Duna TV-n lesz látható. - olvasható a magyarnemzet.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában