Bulvár

2024.02.04. 06:30

Újabb magyar sztárokról derült ki, hogy életveszélyes, illegális szerekkel fogytak le

Legutóbb Christina Aguilera sokkolta az embereket év végi koncertjén, ahol látványos fogyásával hívta fel magára a figyelmet. Sokan úgy gondolják, hogy neki sem diétával és edzéssel sikerült elérni a vágyott alakot, hanem a botrányok ellenére egyre népszerűbb cukorbetegeknek szánt injekció, az Ozempic segítségével. A cukorbetegeknek szánt injekciók egyre népszerűbbek a sztárvilágban, nem csak Hollywoodban, hanem Magyarországon is, egyre több sztárról derül ki, hogy illegális szerek, vényköteles gyógyszerek segítségével fogyott le az elmúlt időszakban. Elmondjuk, kik.

Szon.hu

Forrás: origo.hu

Gáspár Evelin

Gáspár Győzőék idősebb lányát rengeteg támadás érte korábban a túlsúlya miatt, de azóta is folyton kapja a durva kritikákat az alakjára, hiába fogyott le jelentős mértékben. Sokan épp azt kifogásolják, hogy már kórosan sovány lett, természetellenesnek tartják a vékonyságát, többször is meggyanúsították, hogy illegális szerekkel fogyott le.

Gáspár Evelin korábban már bevallotta, hogy volt egy olyan időszaka, amikor az illegális szerek használatától sem riadt vissza a fogyás érdekében. A Tények Plusznak mesélte el korábban, hogy több sikertelen diéta után döntött úgy, hogy él az illegális szerekkel, mely kishíján életveszélybe sodorta.

Illegális szereket is kipróbáltam. Magas lett a vérnyomásom, nem aludtam

- mondta a TV2 műsorában, majd hozzátette, hogy szerencsére hamar rájött, hogy nem kockáztatja az egészségét, ezért inkább visszatért a kemény diétához, rendszeres testmozgáshoz, mellyel végül 40 kiló feleslegtől szabadult meg. - olvasható az origo.hu oldalon.

Forrás: origo.hu

Nem Gáspár Evelin az egyetlen a családban, aki küzdött a túlsúllyal, már szülei és húga is sokat fogyott az elmúlt időszakban. Rajtuk kívül Gáspár Győző keresztlánya, Paprika Dorina is negyvenkilós fogyásával döbbentette meg az embereket nemrég, ő azonban azt állítja, hogy inzulinrezisztenciája és hormonális betegsége miatt kezdett szigorú diétába, ezért sikerült elérnie az álomalakot.

Forrás: origo.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában