Európai Mobilitási Hét

2019.10.04. 10:45

Az egészségesebb életmódra buzdítottak

Az idén immár hetedik alkalommal csatlakozott az Európai Mobilitási Hét elnevezésű kezdeményezéshez Mándok önkormányzata.

Pekó László polgármester adta át a díjakat

Igazolás pecséttel

A környezettudatos mozgalommal kapcsolatban szeptemberben egy héten keresztül olyan programokat szerveztek a városban, amelyek az egészséges és környezettudatos életmódot népszerűsítették. Minden évben van egy olyan nemzetközileg meghatározott mottó, ami köré a programokat, a tevékenységeket rendezik a szervezők. Az idén ez a felhívás így hangzott: „Sétálj velünk!”. A hét során a programokon részt vevők pontokat gyűjthettek, amit a szervezők egy-egy pecséttel igazoltak.

Az utolsó, autómentes nap a heti programsorozat csúcspontja és lezárása volt. A legtöbb pontot szerzők között a szervezők kisorsoltak egy 55 ezer forint értékű Schwinn-Csepel kerékpárt és egyéb nagy értékű ajándékokat, amiket Pekó László polgármester adott át a boldog gyermekeknek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában