Buli buli hátán

2019.10.31. 07:53

Érdemes rápörögni a hétvégére!

Legyen tánc! – kérésetek pedig teljesül, hiszen a hosszú hétvégén Nyíregyháza és a megye szórakozóhelyein egymást érik a halloweenpartik és a koncertek. Utóbbiból bőven akad, a Club Hollywoodban többek között a Petofi is fellép.

Creepy couple at the party

Forrás: Illusztráció / Dreamstime

Október 31., csütörtök

21 óra: Szülinapi koncertek

A Club Hollywoodban két szülinapos zenekar lép színpadra.

Huszonöt éves lett a Junkies zenekar. A júniusi nagy sikerű, Budapesten tartott jubileumi buli és a sűrű nyári koncertszezon után országos turnéra indul a formáció. A repertoár egy igazi besztof lesz, itt-ott megspékelve ritkaságokkal. A Tortuga országos turnéra indul a Junkies vendégzenekaraként, hogy bemutassa a nagyérdeműnek augusztusban megjelent Tapsolj és Tátogj! címre keresztelt lemezét. Ezen koncertsorozat egyik állomásaként hazaköszön a nyíregyházi banda, hogy itthon is az emberek tudomására hozzák: a Rock ’n’ Roll Hazavág! Kapunyitás este nyolckor.

21 óra: Halloween Kamikaze Party

A halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek éjszakája a csengeri Blue Stone Clubban is. A legbulisabb zenékkel, különleges koktélokkal várják a fiatalokat ezen a kísérteties éjszakán. A hangulatfelelős Kevin Johnson.

22 óra: Halloween Night

A nyíregyházi Barbizonban sem feledkeznek meg a halloweenről. Ezen a sejtelmes éjszakán a zenéről DJ Beat gondoskodik, de meglepetésvendéggel is készülnek. A jelmezben érkezőknek a belépés ingyenes.

November 1., péntek

20 óra: A Petofi hazatér

Több mint három esztendő után újra hazai színpadon, a Club Hollywoodban zenél a Petofi.

A szeptemberben megjelent Rossz Döntések Naplója először zendül fel élőben a megyeszékhelyen. Nem érkeznek egyedül a fiúk, az este fényét emeli az egri Nemecsek és a szintén helyi, ifjú titánok alkotta A Király Halott.

21 óra: Mulatós buli az Anna Pubban

A vajai szórakozóhelyet bulibárók és bulibárónők lepik el péntek éjjel. A talpalávalót a megye egyik legkedveltebb zenésze, Kocsis Janika húzza, akihez a Bittó Duó is csatlakozik.

21 óra: Halloween Party a Noxban

A nyíregyházi szórakozóhelyen mindenkinek szüksége lehet a szellemirtó puskájára a kísértetek éjjelén. Annyi biztos, hogy élő zenében sem lesz hiány, hiszen érkezik az L-Csá-Beat duó, azaz Józsi Gyöngyi és Sipos Ferenc.

23 óra: Campus After Vol.2. az Absolutban

A Campus Fesztivál XXL színpadának fellépői Debrecen után Nyíregyházán debütálnak.

A nyíregyházi klubban péntek éjszaka a minőségi techno és house dominál. Érkeznek a stílus debreceni nagyágyúi: Thomas Borza, Dirty Ice, Krizsai Noel Norbert és DJ Németi.

November 2., szombat

22 óra: Rémisztően jó slágerek

A nyíregyházi Mamma Miában a halloween legparább táncát rophatják a bulizók, a ritmust most is Pégé, Sögő és Viktor diktálja. Az este sztárvendégei: DJ Szatmári és Jucus.

22 óra: Dreamhouse: Atlantis

A tiszateleki Club Pegazus törzsvendégei már megszokhatták, hogy a szervezők különleges bulikat hoznak el nekik minden héten.

Most sem lesz ez másként, érkezik a telt házas Dreamhouse partisorozat, ami vízi birodalommá változtatja át a klub falait. A lemezlovasok, akik megmártóztatják a vendégeket az élmények tengerében: Bricklake és DJ Henry. A mulatós teremben pedig Kozma Gergő táncoltat.

22 óra: Halloween Saturday

A mátészalkai Club Passiont is behálózza a félelem és rettegés szombat éjjel. A legjobb jelmezt pezsgővel díjazzák. A rezidens: Tekk.

November 4., hétfő

22 óra: Birthday Party a Szertárban

A Nyíregyházi Egyetem hallgatói klubja hároméves! Az évfordulót nagyszabású bulival ünneplik. Aki ebben a segítségükre lesz, nem más, mint Franky, a szülinapi buli sztárvendége pedig Yamina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában