bulika

2019.11.14. 14:00

Buli buli hátán: érdemes rápörögni a hétvégére

Rögtön itt a hétvége, ideje valami király buli után nézni. Nehogy már a tévé előtt ülj...

Fotó: Beleczki Attila

November 15., péntek

21 óra: Óriás élő zenés buli

Egy hétvége élő zene nélkül a Noxban? Kizárt! A nyíregyházi klubban péntek este Zelenák Krisztián gondoskodik a hamisítatlan noxos hangulatról.

21 óra: Benczúr, Bodrogi, Grosics – mi a közös bennük?

Ismét I love Gyula partit rendeznek a nyíregyházi Club Hollywoodban.

Hogy miért a Gyulák állnak a középpontban? Mert az alábbi hírességeket mindenki ismeri: Babos Gyula (jazzgitáros), Benczúr Gyula (festőművész), Bodrogi Gyula (színművész), Deák Bill Gyula (rock- és bluesénekes), Derkovits Gyula (festőművész), Grosics Gyula (az aranycsapat tagja), Illyés Gyula (író, költő) és Krúdy Gyula (író). Az ideológia megvan, a bulit pedig nem érdemes kihagyni.

21.30: Koncert a Szmogban

A Brancs zenekar zenél a nyíregyházi rock pubban. A koncert ingyenes.

22 óra: Ladies Night a Rúzsban

A kétezres évek legnagyobb slágerei lesznek terítéken a nagykállói pubban, ahol péntek éjjel a hölgyeké lesz a főszerep. A lemezjátszó mögött: PéGé.

22 óra: Friday Night az X-Caféban

Nyíregyháza belvárosában a legpörgősebb zenéket adagolja DJ Koltai.

22 óra: Fenevadak a színpadon

A nyíregyházi Barbizonban Beast Mode-ba kapcsolnak péntek éjjel: Missh és Essemm nem csupán belemarnak, egyenesen széttépik a bulizókat.

Essemm, azaz Boros Tamás a magyar hiphopszcéna egyik legegyedibb előadója.

Zenéit szinte kivétel nélkül az élet inspirálja. Mára minden aktuálisan megjelenő dala napok alatt több tíz- vagy akár százezres hallgatottságot ér el, rajongói tábora megállíthatatlanul dagad. Zenéje, szövegei és életfelfogása mindig is megosztotta az embereket, mindazonáltal a zene szeretete, az abba fektetett energiák és a minőség iránti vágy, valamint hűsége a hallgatóihoz széles körben ismertté és elismertté tette és teszi mind a mai napig.

22 óra: Ismét Ultra Fridays a Mamma Miában

A nyíregyházi bulicenter új bulisorozata folytatódik.

Az este folyamán színpadra lép Burai Krisztián, Lévai, Sterbinszky, G.w.M és Mynea. Ezt a bulit vétek kihagyni!

23 óra: Metzker Viki a házban!

Az Absolut közönsége megszokhatta már, hogy a buliszervezők a legnépszerűbb lemezlovasokat hozzák el a nyíregyházi klubba. Ezúttal Metzker Viktória lesz a szórakozóhely vendég DJ-je, míg a házigazdák szerepét Németi és Stephen töltik be.

November 16., szombat

21 óra: Melounge Duó a Motorosban

Visszatérő vendégfellépője a nyíregyházi Öreg Motoros Sörözőnek a Melounge Duó, azaz Kindrusz Emese és Fekete Gábor, akik most is repertoárjuk legjavából válogatnak.

22 óra: Gitano az Anna pubban

A vajai szórakozóhelyre igazi nagyágyú érkezik szombat este: ő nem más, mint Nagy László, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Gitano.

Hatéves volt, amikor először fogott gitárt a kezébe, és ez meghatározta az egész életét. Édesapja tanítgatása után a Kőbányai Könnyűzenei Stúdió gitár szakára került, ahol egy élő legenda, Babos Gyula vette a szárnyai alá. Eközben elkezdte érdekelni a számítógépes hangszerelés, ami a mai napig meghatározza zenei karrierjét.

A mai magyar könnyűzene krémjével dolgozott együtt, de zenei producerként is komoly sikereket tudhat magáénak. Az ő közreműködésével olyan sikeres hazai előadók lemeze készült el, mint Gáspár Laci, Emilio, Chico, a Jávori Sound Machine, a Romantic, Kunu Mário, Herceg Dávid, Lory B, Mohamed Fatima, Csézy, Bársony Bálint vagy L.L. Junior. Tíz éve jelent meg első önálló albuma Semmi nem elég címmel, aminek természetesen ő írta a zenéjét, ő is hangszerelte, és először debütált énekesként is.

Zeneisége, szakmai tudása és színpadi jelenléte megkérdőjelezhetetlen, fiatalabb előadók számára tapasztalatai útmutatásként is szolgálnak. YouTube-csatornáján több videója is milliós nézettség fölött teljesít.

22 óra: Folytatódik a nyitóbuli a Club Towerben

Múlt héten megnyitotta kapuit az Elex utódja, a Club Tower, ahol folytatódik a welcome party. A sztárvendég Betty Love lesz, a ritmust pedig Koltai és Till diktálja.

22 óra: Fergetegparti a Passionben

A mátészalkai klubban elszabadulnak a szenvedélyek. Az este házigazdája Tekk, de a lemezjátszók mögött feltűnik DJ Free is.

22 óra: Dupla dinamit a Pegazusban

Két terem, két stílus, két sztárvendég – ez a tiszateleki klub szombat esti kínálata. Érkezik DJ Free és a Bitto Duó, a házigazdák: PéGé, Henry és Nyuki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában