Jubiláló házaspár

2019.11.25. 12:21

Hatvan éve együtt jóban-rosszban

A jubiláló házaspár nefelejcs tálat adott ajándékba.

Megerősítették a házassági fogadalmukat

Hatvanadik házassági évfordulóját ünnepelte nemrégiben a Nyíregyháza-Sóstófürdői-Sóstóhegyi Nyugdíjas Szervezet két tagja, Papp Lajos és felesége, Icuka. A vasárnapi, templomi szertartást vidám, közös mulatság előzte meg csütörtökön a klubban.

Megerősítették a házassági fogadalmukat

– Pappék sajnos hamarosan elköltöznek a megyeszékhelyről. Ajándékkal leptük meg őket a klubban és a templomban is, az ünnepeltek pedig nefelejcs tálat ajándékoztak nekünk és az Isten házában szolgálóknak, hogy mindig emlékezzünk rájuk. A nyíregyházi református templomban tartott istentisztelet után megható és szívmelengető érzés volt látni a jubiláló pár házasságkötést megerősítő fogadalmát, ezt szeretetvendégség követte, ahol rég nem látott ismerősök köszöntötték Lajost és Icukát. Kívánjuk, hogy az örökifjú házaspár még sok-sok évet töltsön együtt erőben, egészségben – számolt be a történésekről Lőkös Imréné, a klub sajtósa.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában