Az Év Fogása

2020.07.23. 08:57

Érkeznek a fotók a fogásokról a horgászoktól új játékunkra

A legtöbb szavazatot kapott fényképek horgászai állhatnak a képzeletbeli dobogóra.

Grezsu Mihály egy amurral

Forrás: Grezsu Mihály archívuma

Érkeznek a kisebb és nagyobb halakról a fényképek, illetve a megfogásukról a történetek a szon.hu/ahonapfogasa oldalra.

A büszke horgászok tartanak a kezükben pontyot, amurt, harcsát, süllőt és tokhalat is, a horgászhelyek között megtalálhatjuk megyénk valamennyi horgászvizét.

Mint lapunkban is beszámoltunk róla, a nyári hónapokban játékra hívjuk a horgászokat. Júliustól októberig minden hónapban arra kérjük a megyénkben élő horgászokat, hogy mutassák meg az olvasóinknak fogásaikat, és írják meg a legjobb történeteiket.

Beküldeni, szavazni

A legtöbb olvasói szavazatot kapott fotók beküldőit havonta értékes nyereményekkel jutalmazzuk, novemberben pedig megrendezzük a havi dobogósok versenyét Az Év Fogása címért.

A júliusi forduló 3 legnépszerűbb képe 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagot ér a Timár Mix jóvoltából. Az első helyezett fotó beküldője ezenfelül egy darab 10 literes Quechua hűtőtáskával lesz gazdagabb.

Az első hónap beküldési határideje július 31., szavazni augusztus 7-én 12 óráig lehet. Az eredményhirdetés az internetes portálon 16 órakor lesz, míg a Kelet-Magyarország másnap közli a júliusi nyertesek nevét.

Grezsu Mihály olvasónk is küldött be fényképet. Akik ismerik, tudják róla, hogy lelkes és szenvedélyes horgász, az egyik kedvenc vize a Pazonyi Horgásztanya. Itt fogta a fényképen látható amurt is, s a következőket írta a fényképhez:

„Ezt a hatalmas amurt egy szép délutáni napon sikerült az ideiglenes bölcsőbe fektetnem, a gyors fotó után természetesen visszanyerte a szabadságát.”

Grezsu Mihály egy amurral
Fotó: Grezsu Mihály archívuma

Reméljük, sikerült felkeltenünk azoknak a horgászoknak az érdeklődését, akik még nem hallottak új játékunkról, vagy eddig restek voltak feltölteni egy-egy fényképet a SZON-ra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában