„Virágos Kisvárdáért”

2020.08.06. 10:16

Keresik a legszebb virágokat

Három kategóriában pályázhatnak a kisvárdaiak.

Kisvárda önkormányzata idén is meghirdeti a „Virágos Kisvárdáért” elnevezésű városszépítő versenyt – olvasható a város honlapján. A versenyre jelentkezők munkájukkal hozzájárulnak egy kulturált, esztétikus, környezetbarát és vendégváró városkép kialakításához. Három kategóriában – legszebb virágos közterület, legszebb virágos előkert, legszebb virágos intézmény – az első három helyezettet díjazzák.

A helyszínen ellenőrzik

A versenyre jelentkezni a nevezési lap kitöltésével lehet, amely átvehető a kisvárdai polgármesteri hivatalban a Szent László út 7–11. szám alatt, vagy letölthető a honlapról. A nevezési laphoz mellékelni kell a pályázni kívánt területről készített három fotót. A pályázatok benyújtásának határideje: augusztus 17.

A benyújtott pályázatokat öttagú szakmai zsűri értékeli. A pályázatok értékelése során a zsűri két alkalommal helyszíni bejárás során szemrevételezi a pályázatokban szereplő területeket.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában