fűben-fában

2020.09.28. 12:22

A női egészségre ható gyógynövények

Tudta, hogy a málna és a ribizli is segíthetnek hólyaghurut esetén?

Forrás: youtube

Könnyen alkalmazható gyakorlatias tudásra tehetnek szert mindazok, akik október 4-én, vasárnap 14 és 17 óra között csatlakoznak dr. Hajdu Zsanett gyógynövényszakértő biológus online workshopjához, melyen a női egészségre ható gyógynövények lesznek a középpontban.

Szóba kerülnek a zöldségek, gyümölcsök, gabonák gyógyító hatásai, de a szakember szót ejt a méhre és a petefészekre, a premenstruációs szindrómára, a húgyúti fertőzésekre ható és a babaváró gyógynövényekről is. Emellett választ kaphatnak arra a kérdésre, hogyan válasszanak étrend-kiegészítőt és gyógyszert.

Az első tizenöt

A kis létszámú programon igény esetén a résztvevőket érintő témákat, problémákat is átbeszélik. S mivel egymástól is sokat lehet tanulni, megtárgyalják a jól bevált praktikákat.

A workshophoz az ingyenesen letölthető Zoom programon keresztül lehet csatlakozni. A programra – melyen az első tizenöt regisztráló vehet részt – elsősorban a megyéből várnak jelentkezőket a [email protected] e-mail-címen.

Dr. Hajdu Zsanett azt kéri, hogy az érdeklődők egyúttal írják meg neki azt is, milyen, a témával kapcsolatos kérdések foglalkoztatják őket leginkább.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában