szüreti mulatság

2020.09.17. 12:30

Megtartották a fogadalmukat

A Békés Alkony táncosai megtartották az ígéretüket: új fellépőruhában, lélekemelő dalra járták (öröm)táncukat

Fotó: Hollik István

Ha túl leszünk a nehézségeken, lazítanak a szabályokon, megünnepeljük, hogy túléltük ezt a koronajárványt, mégpedig egy szüreti bállal, ahol új koreográfiával, új fellépőruhában járjuk majd az örömtáncot a vendégek előtt! – tett fogadalmat egymásnak még nyár közepén a rozsréti Békés Alkony Nyugdíjas Klub tagsága.

A veszélyhelyzet elmúltával munkához láttak az idősek: szeptember második szombatjára, a nyíregyházi Jalla étterembe hirdették meg élő zenés szüreti mulatságukat, amelyen több mint nyolcvanan vettek részt.

A korábbról ismert matróz- és cigánytánc helyett most lélekemelőbb műsorcsokorral készültünk: klubtársunk, Birta Józsefné alkalomhoz illő verset mondott, a tánccsoportunk pedig Oláh Ibolya Magyarország című dalára járta a táncot.

Októberben szabadtéri összejövetelen, családias légkörben szeretnénk köszönteni egymást az idősek világnapja alkalmából.

Járosi Józsefné klubvezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában