Nyíregyháza

2020.10.12. 09:51

Találja meg lapunkkal új kedvencét!

Újabb két gazdátlan kutyának szeretnénk új otthont találni.

Bogár és Zsálya várja szerető gazdiját

Fotó: NYÍRVV

Ha négylábú társra vágyik, megtalálhatja a NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén. Az ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-es telefonszámon, illetve e-mail­ben a [email protected] címen.

Más kutyákkal is jól kijönnek

Bogár egy körülbelül hat hónapos, kisközép termetű, keverék szuka kutya. Rendkívül eleven, játékos, embercentrikus, terelőkutya ősökkel is rendelkező, tanulékony négylábú. Nagy mozgásigényű, imád trappolva szaladgálni, nagyokat ugrálva fárasztani magát és játszótársát. Tudja, hogy mikor van itt a mókázás ideje és mikor kell csendben szemlélődnie. Fajtársaival jól kijön, macskákkal szintén kompatibilis. Pórázon egyelőre döcögősen közlekedik, de idővel és a gazdi odafigyelésével valószínűleg később ezzel sem lesz semmi probléma.

Bogár

Zsálya egy két év körüli, kisközép termetű, keverék, ivartalanított szuka kutya. Igazi főnyeremény mindenki számára, hiszen mentalitását tekintve olyan, mint egy igazi „szeretetnagykövet”. Azonnal képes barátságot kötni bárkivel. Jóindulatú, simogatásfüggő kutyus.

Zsálya

Nagy mozgásigényű, imádja az ­ember társaságát. Fajtársaival és a macskákkal is tökéletesen kijön. Pórázon – bár van még mit finomítani – szépen sétál.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában